With Arti

Services

Services

Wat kan With Arti voor jouw organisatie betekenen?

With Arti staand lachend

Get Busy

De strippenkaart van 16-uur

Bestemd voor de ondernemer die voor een kort project of maandelijkse administratie verwerking ondersteuning nodig heeft.

De strippenkaart is opgebouwd uit 16 uren die geldig zijn voor 3 maanden na aankoop. 

Koop het abonnement € 497,00 (excl. btw) “Get Busy” hier.

Get Planned

Ondersteuning voor 7 uur

Als expert op het gebied van bedrijfsvoering en managementondersteuning, ben ik hier om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf soepel draait.

Met mijn expertise en ervaring help ik jou om grip te krijgen op de complexiteit van het ondernemerschap. Of het nu gaat om het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, het verbeteren van efficiëntie, het optimaliseren van de interne communicatie of het identificeren van nieuwe groeikansen, ik bied de oplossingen die jouw bedrijf nodig heeft.

Door nauw met jou samen te werken, luister ik naar jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Ik ontwikkel een op maat gemaakte plan die aansluit bij jouw bedrijf en jouw visie. Hierdoor kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw bedrijf en het behalen van succes.

Met mijn praktische aanpak en doelgerichte advies help ik je om knelpunten aan te pakken en obstakels te overwinnen. Ik ben jouw partner in het streven naar verbetering en groei. Samen creëren we een solide basis voor jouw bedrijf, waardoor jij de vrijheid hebt om je te richten op jouw passie en expertise.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met me op. Laat mij jouw bedrijf ondersteunen, zodat jij kunt bouwen aan een succesvolle toekomst. Samen maken we van jouw bedrijf een goed geoliede machine die floreert in een competitieve markt.

Wat betekent dit voor jou:

 • Managementondersteuning
 • Stroomlijnen van bedrijfsprocessen en verbeteren van efficiëntie
 • Optimaliseren van interne communicatie
 • Specifieke behoeften en doelstellingen identificeren
 • Praktische aanpak om knelpunten en obstakels aan te pakken
 • Partner in het streven naar verbetering en groei
 • Mogelijkheid om meer te focussen op passie en expertise
 • Het transformeren van het bedrijf in een goed geoliede machine
 

Get Organised

Ondersteuning voor 15 uur

Als ervaren professional begrijp ik de uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken hebt. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten of het stroomlijnen van je bedrijfsprocessen, ik bied de oplossingen die jouw bedrijf nodig heeft.

Ik werk nauw met jou samen om je doelstellingen te begrijpen en te ontwikkelen die specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Of je nu een start-up bent die zijn eerste stappen zet of een gevestigde onderneming die wil groeien, ik pas mijn aanpak aan om aan jouw unieke situatie te voldoen.

Met mijn brede kennis en ervaring op het gebied van administratiekantoorbeheer en proces(ondersteuning), kan ik jou helpen bij het identificeren van kansen en het benutten van je concurrentievoordeel. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt in de markt en een blijvende indruk maakt op jouw doelgroep.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met me op. Samen gaan we aan de slag om jouw bedrijf te laten groeien en succes te behalen. Laat mij jouw partner zijn in het realiseren van jouw zakelijke ambities.

Wat betekent dit voor jou:

 • Begrip voor de uitdagingen waar ondernemers mee te maken hebben
 • Oplossingen op maat en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen
 • Samenwerking om doelstellingen te begrijpen en specifieke plannen te ontwikkelen
 • Aanpassing van de aanpak aan de unieke situatie van de klant, of het nu gaat om een start-up of een gevestigde onderneming
 • Brede kennis en ervaring op het gebied van administratie, kantoorbeheer en procesondersteuning
 • Samenwerking om het bedrijf te laten groeien en succes te behalen
 • Partner zijn in het realiseren van zakelijke ambities.
 

Het Get Organised pakket (15 uur per week) kun jij afnemen voor € 2700,00  (excl. btw) per maand

Mobiele versie afsluiten