FAQ

Voordelen van het inhuren van een flexibele Personal assistant of Virtueel assistant


Een van de grootste voordelen van het inhuren van een PA of VA is dat er geen fysieke ruimte nodig is. Ik werk vanuit huis of op een locatie met een hotspot en een beveiligde Wifi netwerk. Maar mocht jij toch behoefte hebben aan aan PA op locatie is dat ook mogelijk, Alles is bespreekbaar. Een andere leuk voordeel is dat je minder operationele kosten hebt en daardoor je kostprijs of overige lonen wat lager is.
Vertrouwelijkheid en geheimhouding


It goes without saying that het vertrouwen tussen ons aanwezig moet zijn, anders kunnen wij namelijk niet verder. Maar mochten wij na ons intakegesprek de beroemde klik voelen, dan zit het wel goed en spreek ik uit ervaring "Once told in confidance to Arti, stays With Arti". Dat wat in vertrouwen wordt verteld, gelezen, besproken en gevraagd wordt. Wordt uiteraard in vertrouwen behandeld en niet besproken met anderen. Voor meer informatie betreffende vertrouwelijkheid en geheimhouding, verwijs ik je verder naar mijn Algemene Voorwaarden.
Jij hebt meer vrije tijd. Hoe?


Ik zie je al denken? Vrije tijd? Wat is dat en hoe kom je eraan? Het is heel kort door de bocht als ik zeg dat het allemaal door mij komt, maar het is een combinatie van ons twee. Door een flexibele PA of VA in te huren delegeer je bepaalde taken. Deze taken nemen over het algemeen teveel tijd van jouw dagelijkse werkzaamheden. Door de juiste persoon op de juiste taak te zetten, bespaar je niet alleen tijd maar win jij ook tijd. Een echte win-win situatie. De "gewonnen" tijd kan jij weer inzetten naar omzet groei, core business, strategie, missie en visie. Maar kun jij de tijd ook doorbrengen met het gezin, familie, vrienden of een serie binge watchen. Of een overheerlijke maar zeker welverdiende vakantie nemen.
Hoe huur je een flexibele PA/VA in?


Het antwoord is simpel en vrij makkelijk. Je kan mij bereiken via mijn website,telefonisch, Facebook bedrijfspagina, Instagram of per mail voor het plannen van een intakegesprek. Klikt het tussen ons dan kunnen wij samen van start. Samen kunnen wij jouw bedrijf helpen groeien naar ongekende hoogtes.
Wat kan een PA/VA allemaal doen?


Een PA of VA is een duizendpoot met veel ervaring. Dus (bijna) niets is ons te gek. Velen van ons zullen bizarre, maar leuke verhalen kunnen vertellen over hun werkzaamheden. Maar wat ik kan? Ik heb ruim 14 jaar ervaring als PA en heb ik verschillende taken mogen uitvoeren en heb daar veel uit kunnen leren. Dit vormt, onder andere ook een basis van mijn bedrijf en ik leer nog steeds elke dag. Iedereen valt ook eens een keertje en ik dus ook. Het leuke is dat je net zo makkelijk weer opstaat. Dust yourself of and try again, zoals het liedje luidt. En zo doe ik dat ook. Je valt, staat op en gaat door. Dat is wel een van de vele voordelen van het inhuren van een PA of VA, ik ben al voor je gevallen. Het is een soort van matras effect, als je valt, val je zacht. Maar mocht er toch behoefte zijn om wat meer inzicht te krijgen in de werkzaamheden die ik bied, is er wel een lijst opgesteld. In overleg kunnen wij samen bepalen welke diensten het beste bij je passen. Dat kan verschillen per project, bedrijf of persoon. Samen gaan wij opzoek naar de behoefte die je nodig hebt. (disclaimer: de lijst is niet compleet, maar het is slechts een indicatie van mijn ervaringen die ik kan inzetten.)
Wie is de succesvolle ondernemer?


De succesvolle ondernemer heeft voor iedereen een andere definitie. Maar wat is een succesvolle ondernemer voor mij? Een succesvolle ondernemer is een ondernemer die plezier heeft in haar werk, haar passie volgt en elke dag gelukkig naar haar werk gaat. Alleen kan het de beste overkomen en wordt het net even te druk om het zelf te doen. Daarom besta ik. Ik help de succesvolle ondernemer door haar te ondersteunen waar nodig. Dus twijfel niet en neem contact op voor meer informatie.
Onze eerste kennismaking is gratis?


Ja, onze eerste kennismaking ofwel intakegesprek is gratis. Het intakegesprek kan maximaal 1 uur duren en gedurende dat gesprek leren wij elkaar iets beter kennen. Mocht de samenwerkingsklik wederzijds zijn, dan kunnen wij samen werken aan groei! Wil jij met mij in contact komen? Dan kan jij mij bereiken via de website, mail of telefonisch.
Kan ik je vinden op LinkedIn?


Jazeker! Ik ben te vinden op LinkedIn onder de naam Arti Hannoe. Op mijn bedrijfspagina post ik regelmatig blog berichten. Ze zijn gerelateerd aan mijn instagram en blogpost van die dag. Connect and let's be friends!
Zijn er abonnementen beschikbaar?


Sindskort zijn de abonnementen beschikbaar, maar de vraag van de opdrachtgever is zo specifiek dat het soms niet in een standaard pakket zou valllen. Daarom heb ik besloten om op maat abonnementen aan te bieden. Deze zijn volledig afgestemd op de vraag van de opdrachtgever. Zo weet de opdrachtgever waar zij aan toe is per maand en ik ook.
Plan de afspraak via Let's me (Calendly) in


Je kan onze eerste of meerdere gesprekken ingeplannen via de button rechtsboven "Let's meet". Hier kan je via de opgegeven link een afspraak inplannen voor 15, 30 of 60 minuten.

Via de webpage dat beschikbaar is op mijn website, kan jij een afspraak inplannen van 60 minuten.
Lekker makkelijk en lekker simpel. Na het plannen, ontvang jij automatisch een e-mail ter bevestiging van de afspraak en staat deze ook meteen in je agenda. Het enige wat jij hoeft te doen is op Ja klikken. Je ontvangt ook een e-mail ter reminder van onze afspraak. Let's meet very soon!