Meet Arti Hannoe

18194651425031862.jpg
foto1.JPG

Ik hou ervan om mensen te zien groeien

ABOUT WITH ARTI

foto2.JPG

Niets doen? Dat is niet aan mij besteedt. Ik begin mijn dag met het plannen en organiseren van die dag. Wat staat er op mijn #todolist en wat heeft dan prioriteit. 

Het organiseren, plannen, oplossingen bedenken, efficiënter werken, flexibel en creatief zijn mijn kernwaarden. Zorgen voor groei, versimpeling en snelheid voor jouw bedrijf. Wij helpen elkaar!

Als ik mijzelf in 3 kenmerken kan omschrijvingen, zijn het deze: 
1. Stays on track
2. Resultaat gericht
3. Flexibel en daardoor is het makkelijker om veranderingen door te voeren

 

Als bijna 14 jaar als personal assistent te hebben gewerkt bij een prachtig (familie)bedrijf, heb ik het bedrijf zien groeien en bloeien. Om daarbij betrokken te zijn geweest is een hele mooie, goede ervaring voor mijn zakelijke en persoonlijke groei. Het heeft mij de juiste basis gegeven om verder te gaan als virtueel assistent, personal assistent, eventplanner of organizer. De uitdagingen die daarbij horen kunnen pittig zijn, maar zorgen wel voor de juiste groei.

In mijn privéleven hou ik ervan om naar muziek te luisteren, films te kijken, heerlijk te koken en de wereld te zien. Hoewel Den Haag zijn thuis is, staat de rest van de wereld open om op te nemen in mijn eigen leven. Het zorgt voor een wereldse zicht op het leven en meer kleur. Iedereen houdt toch wel een beetje van meer kleur in hun leven!

Veel liefs, Arti Hannoe