Charcuterie board voor een event

Bijgewerkt op: 25 nov. 2021

Hoi Hoi!


Onlangs had ik op Instagram een Story geplaatst over een charcuterie board en de vraag of iedereen er bekend mee is. Een groot deel kent het wel, maar een deel ook weer niet of een beetje.


Hoewel een charcuterie board meer onder de food divisie valt, valt het ook onder events. Maar ik begin eerst bij het begin: Wat is een charcuterie board?


Het woord charcuterie vindt zijn oorsprong in Frankrijk en is de vertaling naar het Nederlands 'slager varkensvlees' (correct me if I am wrong). In de Franse traditie is het, het voorbereiden en prepareren van vleeswaren en vlees.


Het charcuterie board is ontzettend populair in niet alleen Europa, maar ook in bijvoorbeeld Amerika. Tegenwoordig bestaat het charcuterie board uit veel meer dan alleen vleeswaren. Een charcuterie board kan bestaan uit een assortiment vleeswaren, vlees, kazen, ambachtelijk brood, fruit, sauzen en noten. Heerlijk kleurrijk en smaakvol.


De mogelijkheden voor het invullen van een charcuterie board zijn enorm. Maak het vegan, vegetarisch of traditioneel charcuterie board van. Doe eens gek en probeer het ook te combineren met de juiste wijn(en).


Maar hoe valt dat samen met events? Ik denk graag met je mee over de invulling en aankleding van je charcuterie board. Samen kijken wij naar jouw budget, de gastenlijst en hun dieetwensen en maken wij er een mooie board van.


Super leuk voor de feestdagen of in een klein gezelschap.


Have fun!


Wanna know more: Mail mij op events@witharti.com voor een afspraak of informatie.
14 weergaven0 opmerkingen