Een geheel

Het virtuele roadtrip, zoals ik dat al eerder had gemeld kan je gebruiken om je toekomstige opdrachtgever te laten zien wat jij kan.


Wij zijn wat gevorderd in het proces en heb jij je catergorieen ingedeeld en kan je verder met je organisatieboom. Het is tijd om het een geheel te maken. Het meer vorm te geven. Hoe kan je dat het beste doen? Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden beschikbaar, maar vindt dit zelf wel een optie. Hoe dan ook, zorg jij ervoor dat het een leuke trip wordt voor degene die jij meeneemt.


Stap 1. Je organisatieboom, ofwel je pad. Je pad kan je inkleuren of blanco laten. Het is aan jou. Naast dat pad kan jij aangeven wat jij allemaal kan doen. Per categorie of als een proces. Het is hoe jij het prettigst werkt en hoe het overkomt op papier. Probeer het objectief te bekijken of laat het even nakijken voordat jij aan je pad begint. Achteraf kan het ook, maar dat kost net even teveel tijd en verloren tijd.......


Stap 2. Je skillset benoemen in categorieën of in een proces.

Proces: Je kan bijvoorbeeld het verloop van een dag aangeven als een proces, zo kan je ook laten zien hoe je werkt en wat je flexibiliteit is. Je kan hier op verschillende manieren inspelen.

Categorie: Je zet alles van één soort in vakken en dat plaats je langs het pad. Je kan laten zien wat allemaal bij elkaar kan horen (in de werkzaamheden) en geeft jezelf en een opdrachtgever meer opties (wellicht wel iets waar zij niet aan heeft gedacht). Zo kan je inspelen op de behoefte die zij heeft en daarmee het gesprek beginnen.


Bekijk in elk geval waar je wilt eindigen. Niet met je skillset, want je bent nooit uitgeleerd als PA. De wereld is best groot en het bezitten van informatie van hoe iets werkt is altijd ideaal. Zo kan je namelijk altijd meedenken met je opdrachtgever en verwijzen naar de juiste personen in jouw omgeving.


Je stappen om je roadtrip te maken wordt steeds concreter. De volgende keer gaan wij weer verder met het volgende stap.


#virtueelassistent #personalassistent #witharti #storytelling #skillset #mogelijkheden #organizer #eventplanner #persoonlijk

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven