Organizing

Organizing is een journey, not a destination. En dat daar sta ik helemaal achter.


Organiseren is voor iedereen uniek. Je hebt je eigen werkpatroon, je persoonlijke leven en de combinatie tussen die twee maakt het uniek. Voor het organiseren zijn er een aantal stappen die je voor alles kan toepassen, maar de antwoorden zorgen voor een uniek organisatie patroon.


Als jij bijvoorbeeld productief bent in de ochtend- en middaguren, dan plan je zoveel mogelijk in die werkbare uren. Maar is dat wel zo verstandig? Je wilt logischerwijs al je werk inplannen, zodat het “af” is. Maar wat nou als je het verdeeld over de tijden die je hebt, maar dat weer indeelt naar meest productieve tijden.

Tijd is relatief, zoals Einstein dat zei. Dus ga er ook zo mee om. Probeer niet alles weg te plannen in die ene dag, week of werkbare project uren. Maar denk na hoe je die uren/tijden het beste kunt besteden.

Tip 1: Beperk je doelen tot maximaal 5, maar houdt het op 3 doelen per dag. En werk die doelen af! Tip 2: Binnenkort is mijn notebook te koop en maakt het je leven een stuk makkelijker. Er zullen nog meer organisatie tips volgen! So keep u en hou mijn social media in de gaten voor meer informatie over de notebook.


Art

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven