Reflection februari

28 februari is het laatste dag van februari. Tijd om even terug te kijken. Het was een spannende maand, maar dat is februari altijd wel voor mij. Het is namelijk mijn maand, want is de maand waarin ik mijn verjaardag vier.


Het was even een rustige maand. Het begon semi druk maar kwam in wat rustig water terecht en vond dat niet erg. De komende maanden zijn druk en vol en kon ik even tot rust komen.


Het is ook de maand waarin het gestormd heeft. Windvlagen tot 145 km/uur nam Nederland even over en ik kon mijn verjaardag niet meer vieren in Londen. De mensen van wie ik hou hebben er wel een onvergetelijk weekend van gemaakt (familie en vrienden, maar die vrienden is nu ook familie).


Het is soms ook niet erg om even de deur dichtgegooid te krijgen. Soms is het beter dat je even herleidt wordt naar iets anders. Het loopt hoe het moet lopen. Niet alleen in mijn privé-leven maar ook worklife. Ik vind steeds meer balans in mijn leven, als ondernemer vloeit het namelijk door elkaar. Balans vinden hierin is belangrijk.


Ik weet niet wat maart mij brengt. Maar wat ik wel weet is dat ik wat meer balans heb :)


Liefs, Arti


#witharti #organizer #planner #personalassistant2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Cadeaus