Virtual roadtrip

Een virtual roadtrip, part one. Neem jij je eventuele opdrachtgever mee? Mee naar jouw wereld, waar jij kan laten zien wat jij kan? Er zijn verschillende manieren beschikbaar om je kunde te laten zien. Maar ik vind dit wel een hele leuke manier. Vandaar dat ik vrij actief ben op social media (instagram en Facebook voornamelijk), daar neem ik ze mee naar mijn wereld. Door het posten van nieuwe ideeën, tips en trucs en vooral hoe ik ze kan helpen.


Je kan natuurlijk tussen de regels door lezen en al zien wat een personal assistent of een virtueel assistent doet. Maar wij kunnen namelijk veel meer en dit is ook een manier om het te laten zien.


Maar begin bij het begin, namelijk: Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat kan jij heel goed? De een kan heel goed coderen of websites bouwen, de ander kan de financiële administratie bijhouden etc.


Ik heb mijn kwaliteiten al redelijk goed in kaart gebracht. Dit zijn mijn kwaliteiten:

  1. Organiseren;

  2. Plannen;

  3. Communiceren;

  4. Timemanagement;

  5. Geduld;

  6. Begeleiden;

  7. Betrouwbaar;

  8. Eventmanagement;

  9. Betrokken;

  10. Flexibel.

Het zijn er 10, maar kunnen meer of minder zijn. In eerste instantie gaat het erom dat jij bewust ben van jouw kwaliteiten. Deze kan je namelijk gebruiken in je virtual roadtrip.


Het is de pitch die jij kan vertellen als verhaal aan jouw opdrachtgever. Meenemen waar zij vast kunnen lopen en waar jij laat zien hoe jij ze kan helpen. Wat winnen zij als zij je tijdelijk in dienst nemen? Of het nou op locatie of op afstand is, doet er niet toe. Neem ze mee en wees niet bang om het te doen.


Wat zijn jouw kwaliteiten?


#virtueelassistent #personalassistent #witharti #kwaliteiten #compententies #keyquality #assistent #virtualroadtrip #storytelling #neemzemee #givemeyourtodolist

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven